Schütz-helg i Göteborg 18-20 oktober 2024

Välkommen till en helg i Hagakyrkan i Göteborg med musik av Schütz, samtida och tidigare tonsättare! Temat är Journeys to Italy och programmet innehåller musik av italienska tonsättare och Schütz, Hassler och Scheidt. Vi träffas på fredag eftermiddag för kaffe och information. På fredagkvällen följer repetition av lördagens konsertprogram tillsammans med Haga Motettkör och deras dirigent Ulrike Heider. Lördag förmiddag fortsätter vi repetitionerna på egen hand. Repetition även på eftermiddagen med Haga Motettkör och konsert på kvällen. Efter konserten gemensam middag på någon närbelägen krog.

Musikaliska ledare under helgen kommer att vara Mattias Eklund, Kersten Cottyn och Ulrike Heider. Vi kommer att ge mer detaljerad information med tider och repertoar inom kort. Noter kommer att sändas ut till deltagarna. Boende i Göteborg måste ni ordna på egen hand.

Deltagaravgift för medlemmar är 400 kr, för icke medlemmar 500 kr. Kaffe serveras vid ankomsten fredag 17.30 (repetition 18.30-21.00). Anmälan sker via nedanstående formulär senast 27 september tillsammans med betalning via pg 478910-3 eller Swish nr 123 493 75 87. Ange din stämma, eventuell specialkost för måltider och fika, när du anländer, samt om du vill vara med på middagen efter konserten på lördagen.

Om ni har frågor kring arrangemanget, vänd er till

Kersten Cottyn kerstencottyn@gmail.com

Mattias Eklund mattias.eklund@svenskakyrkan.se

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Middag efter lördagens konsert